Adventure Menu

Obrázek nenastaven
To nejlepší když se na cestách chcete dobře a chutně najíst.

 

FILOZOFIE

Proč bychom měli zrovna na cestách jíst méně kvalitně než doma? Těšíme se na dovolenou, na expedici, nebo jenom na víkend v přírodě strávený s rodinou nebo přáteli. Těšíme se na to celý týden, měsíc, rok. Proč si tedy tento výjimečný okamžik neužít naplno? 

Našim cílem je, abyste si mohli dopřát kvalitní a plnohodnotné jídlo kdekoli a kdykoli Vás napadne. Užívat si cesty a dobrodružství naplno bez zbytečných starostí. Dopřát tělu kvalitní živiny, když Vás má v pořádku dostat na ta nejúžasnější místa.
 
 POHODLÍ NEBO KVALITA?
Obzvlášť při cestování jsme často nuceni uchýlit se k jednoduššímu a pohodlnějšímu řešení stravování na úkor kvality. Není čas, chuť a kolikrát ani možnosti na klasické vaření. Dostupné konzervy sice zajistí jednoduchou a rychlou přípravu, nicméně tělo většinu přijmuté energie spotřebuje na popasování se s chemickými přísadami a konzervanty, což v neojedinělých případech vede i k zažívacím potížím. Navíc o požitku z dobrého jídla se ve většině případů dá mluvit jen stěží.Když vezmeme v potaz za jakým účelem jsme vyjeli do přírody, stojí nám to opravdu za to?My jsme řekli "NE" a začali jsme hledat možnosti, jak tyto dva protiklady spojit a vytvořit kvalitní plnohodnotné jídlo, které bychom si mohli vzít kamkoli s sebou.
 
NEJLEPŠÍ SUROVINY. ŽÁDNÉ POLOTOVARY.Suroviny jsou základ každého jídla. Když chceme kvalitní poctivé jídlo bez jakékoli chemie, musíme také vybírat ty nejkvalitnější potraviny, ze kterých vaříme. Práci si nezjednodušujeme a tudíž nepoužíváme žádné polotovary a vše připravujeme poctivě od základu ručně. Odměnou je potom skvělá přirozená chuť, které se kolikrát nedočkáme ani v restauraci. 
 
POCTIVÁ RUČNÍ PRÁCE.Robotů si v budoucnu ještě užijeme. Proto dokud to jde, děláme vše poctivě, ručně. Zkušený kuchař totiž nejlépe ví, jak by mělo výsledné jídlo chutnat, abyste ho ani v horách nerozenali od domácího.